Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

Capital S :)
Monday, January 9, 2012 | 11:15 PM | 1 comments

:65: hye readers' :66:

sungguh! aku terlaluu gembira arineee. walaupun dalam kepenatan yang tak terjangka penatnya. aku tetap bahagia disebabkan oleh my Capital S.
:n: DIA call aku guna public phone tadi :n:
tu la tiba2 aku terniat nak update blog ne.

:30: siapayangTAKnakBACAsilaCLOSEbalik :face1:


:h: Capital S :h:

:30: gambar ini aku akan sentiasa digunakan apabila meng-update entry pasal sii Capital S :30:

:n:cerita ne hari SABTU dan AHAD yang lalu.
oke. continue back to my story. memandangkan sii Capital S terbang ke PLKN untuk berkhidmat bakti kepada negara sebagai wira PLKN, aku hanya menghabiskan masa dengan facebook-ing, blogging, twitter-ing and so on.

sungguh! hanya SABTU dan AHAD aku yang akan terisi dengan handphone sebab mau otf :24: dengan sii Capital S. baru 1 week dia disana. ntah la kalau dah berweek-week di sana tuh.

hari SABTU tu, pukul 11 pagi, aku tengok phone dah 4 miscall dari dia. and 1 text dari dia. aku punya grab phone tu dengan sepantas kilatt and direct reply text dia. time tu hati aku dah berbunga-bunga dah. bahagia tak terhingga :face18:
#tak sangka dia masih ingat aku juga.
hari SABTU tuh, kitorang text sampai pukul 12+ tengah malam. sempat juga call dia even kdit aku tuh takla banyak mana pun.

hari AHAD tuh pun kitorang text macam biasa. first time aku bangun pukul 7 time tu sebab terasa vibrate phone. # first time aku terbangun sebab VIBRATE phone :86:
tapi hari AHAD tuh kami tak banyak mesej sebab dia ada tugas. dia ada tugas dari pukul 8 sampai la pukul 2. otf dengan dia kejap pastu dia tidur. sebab penat sangat lepas bertugas. lepas solat asar aku text dengan dia jap. time area pukul 6 tuh, phone dah nak bagi balik dah.
:n: k la. mau bg fon blek dah nie. eyalah. jaga diri jak la d sana tuh. syg kau. salam.
#nielaMESEJterakhirDIA :l:
:n: dalam area 5 minit lepas dia bagi mesej tuh, tiba2 phone aku vibrate. DIA yang kol. aku otf lagi dengan dia kejap. dia kol aku. time tu diorang dah dalam baris nak bagi balik phone diorang. happy sangat time tuh. :m:
:n: lalink ku ELA FATIMAH BIN ABD JUTUP pun ada call. aku rindduuuu sama kau, ELA :4:

arinee dia call aku guna public phone. tak tau apa jak yang kami cakap tadi. suara dia tak jelas. bising betul di sana. then, syilingg nya 50 sen dollar jak pun. gantung juga la. tapi apa boleh buat. nasib baik aku perasan juga yang phone ku tuh vibrate. redha la jak la. terpaksa tunggu SABTU n AHAD lagi. tunggu jak la.

BOY, kau jaga diri kau juga yah? i'm longging for you also :face72:

Older Post | Newer Post