Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

i miss you Capital S :(
Wednesday, January 4, 2012 | 11:37 PM | 0 comments
:88: hye readers !

pfttttttttttttuuuhhhh! behabuk dah blog ne aku buat. tak pena dah tulis entry. and this is the FIRST entry for 2011 :17:.


:n: gambar ini berkaitan dengan entry kali ne

today I want to story about my Capital S :67: truly, aku tak pena rindu orang macam aku rindu kat dia ne. feeling aku rasa semacam. ntah la kenapa. ada happy ada tak.
actually aku sendiri pun tak faham dengan feeling aku yang semacam ne :3:

Capital S ! i miss u BOY :face32: .
lupa pula nak bagitau. my Capital S ne pegi PLKN. 3 bulan seh! sakit RINDU la aku ne :p:
dia dapat PLKN kat SELANGOR bebeh. #kira jauh dari SABAH la tuh.
terpaksa la setiap minggu aku akan tunggu ketibaan hari SABTU n AHAD.
sebab 2 hari ne yang boleh buat aku otf dengan dia :24:

:n: BOY, i hope you happy there.
:n: BOY, i still remember what you had said to me before u go there.
:n: BOY, care for your health there oke? i'll pray for you.
:n: BOY, aku harap apa yang kau cakap dengan aku sebelum kau pergi tuh semua betul.
:n: BOY, aku dah try belajar masak tapi tak boleh juga. macam mana ne?
:n: BOY, take care oke?

# i hope he feel same thing with me.
i'm waiting for you and i'm longing for you :face4:


Older Post | Newer Post