Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

semalam (:
Friday, February 24, 2012 | 10:42 AM | 0 comments

Assalamualaikum and Good Morning peeps (:

hari ni nak story pasal conversation aku dengan someone ni. aku pun tak kenal dengan orang ni sebenarnya. kitorang tak friend pun kat Facebook. tiba-tiba dia IM saya tanya pasal something. tak payah laa nak story pasal something tu. and selama kami chat tu. tiba2 keluar pasal study. dia tanya aku study lagi ka tak. and aku ckp laa tak. ni la conversation aku dengan dia sepanjang malam semalam.



setakat ne jak laa conversation kami. sebab semalam aku tertidur dah. time tuh dah pukul 2 dah. tak sempat nak balas conversation dia yang last tuh.

now, i need to try my best. and i also need to be brave. brave to face my new life. maybe someday i can achieve my own target. i also did not know what way i need to choose. i need to study harder to achieve what i want. all what we want must have an effort right? that's all. happy reading peeps :face75:


:82: sorry, english tunggang langgang. thanks for wasting your time read this entry :82:

Labels:


Older Post | Newer Post