Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

seperjalanan :D
Sunday, April 29, 2012 | 11:29 PM | 0 comments


Peace be upon to you people :D

Hari ni mahu cerita pasal perjalanan kami hari Sabtu baru-baru ni bersamaan 28 April 2012, dan yang lebih mudah kemarin.








Actually, gambar ni Rabu minggu lalu punya. Tapi, aku ambil gambar ni sebab ini jaa gambar kami berLIMA yang ada. Yang lain semua dua, tiga and so on. Ini pun sebab cermin di Table tuu. Gambar ni di ambil time kami pergi Taman Bukit Tawau. Masa tu takda orang so berani laa dorang mask tandas girl. Heee :face15:


Ni laa gambar aku berdua dengan Ojaa :face69:

Okok, continue my entry. Perjalanan kami sepanjang Sabtu tuu. First aku dengan Oja berdua jaa. Yang lain semua jalan masing-masing. Ntahh ke mana. Juma pergi jalan dengan Pnaz dengan si _________ . Ben dengan Azlan pun jalan ntah ke mana. So, aku dengan Oja mencari hidup sendiri dengan berjalan ke sana ke mari. Tapi takda satu pun gambar yang kami tangkap sebab terlampau syok tengok barang Apple di Eastern. Then, kami pergi ABC stall baru jumpa dorang Ben. Tertengok Shayrul jugaaaaaaaa. Hehewwww :face64: Lepas jumpa dorang tu kami pergi Eastern lagi balikk. Ni laa hasil kami di Eastern.




Sorry siapa yang terpotong dalam gambar di atas. Ni jaa yang ada sama akuu. Al-maklumlah, camera handphone tuttt jaa kesian. Haha :face69: Then, kami berjalan ke bandar, kemudian ke Giant dan ke bandar lagi. Dan destinasi terakhir adalah Batu Payung, Tawau, Sabah. First time juga aku pergi tempat ni. Tenang juga rasa hati sampai di sana. Turun jaa darii kereta terus menyanyi dan berteriak. Andd yeahhh, I put some pictures of us :face40:


Gambar bertiga. Di mana-mana aku ada :D



Sampai sini jaa laa. Ngantuk sudah akuu. Ojaa, as you wish. Tapi tetap juga pasal kita berLIMA. Haha. Esok lusa laa lagi. Time kita di rumah muu yaa :D Hehewww. Tak sabar pula. Okok, rindu kuu dengan dia sudah terlepas. Kuang3. Ayat tak boleh blahhh. Jumpa diaa. Heee. Happy reading peeps :h:




Older Post | Newer Post