Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

07 May 2012 ♥
Tuesday, May 8, 2012 | 10:36 AM | 0 comments

Assalamualaikum and very good morning :D



Yeah, hari ini aku bersarapan dengan blog. Entry ini akan menjadi entry yang tidak bergambar kerana aku ingin menceritakan mengenai seperjalanan kuu bersama mereka kemarin. Tapi kalau aku rajin, terselit laa jugaa satu gambar tuu. Satu jaa yaa, tak banyakk. Itu pun gambar kami bertiga di cermin. HAHA. Memang begitu kalau orang tiada kerja di bandar. Bergambar jaa yang mampu di lakukan. Berjalan ke sana ke mari sampai penat -,-Sudah lah drumstick yang di janji kan pun takda. K Shayrul k ;( Makdal akuu satu tahun nii. HAHA.



Okok, sebenarnya gerigitan mahu update blog ni pun sebab mahu hebah heboh yang akuu sudah lulus QTI. And yeahhh, separuh dari usaha akuu dan separuh lagi di bantu oleh penguji ituu. Hee :D Janji lulus laa jugaa. Bersyukur sudah akuu. Tanggal 17 nii JPJ sudah. Wish me luck and will do the best. AMIN. Takut nyaa, time ambil result pun tak begini -,- Penguji aku kemarin comel, baik, peramah, lucu and so on. Gaya nyaa comel. Sporting lagi. Nasib baik dia bagi lulus aku juga even markah tuu di hujung tanduk sudah. Hampir langgar kereta lagi tuu. Kalau sekali excuse bhaa bilang, tapi yang ini 2 kali. First, time tuu di area hospital. Second, time di dekat airport. Hampir aku bawa penguji tu gol sekali sama akuu. Hehewww :D

And yeahhh, bermula perjalanan ku ke bandar. Menunggu bas sambil-sambil main mata dengan pakcik askar yang keluar dari kem. Haha. Tiada kerja sudah kan, memang begitu. Haha. Setibanya diri ku ini di bandar [Cehh, skema], aku jumpa juga c Oja. Lepas tu kami berjalan menuju ke Sega untuk pegi jumpa c Adek sama Shayrul. Ohh myyy, my heart will go on. Cair lebur melebur kalah air sudah [Mohon jangan merapu. K pilzah k ;(]. Happy tidak terhingga sampai gila sampai mahu tercabut kepala sampai segala-galanya yang sampai. Sampai tak terkata paling penting. K air mata k , jangan jatuh pleaseee ;( Lepas tu jalan pergi pejabat pelajaran. Penat berjalan, turun 5 kg. Haha. AMINN for it :') Isi kan si Shayrul borang, berbunga hati kuu. Bunga mawar lagi. HAHA. Tajam menusuk ke kalbu gituuu. Kami berjalan ntah ke mana jaa. K Shayrul k , aku minta drumstick kau takmau bagi yaa. Awas kau nanti. Kemek hidungg muu. And so many thing, last-last kepenatan, jam 5 kami balik. Act, sedih sebenarnyaa. Takpa. Lain hari jumpa lagi :D




K , rindu ku pada nya akhirnya terubat. Terima kasih penyebab kau turun kemarin. Hati ku senyum sendiri. Act, hati mana pandai senyum laa Filzah -_____- K pilzah k. Sangat dan teramat laah happy kemarin. Thanks for everything :')

Older Post | Newer Post