Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

HIM ♥
Saturday, June 2, 2012 | 2:59 AM | 0 comments


Assalamualaikum people :)




Wehoo wehooo. Tepat pukul 2.29 a.m. Ini lah iklan Kodomo Lion yang terbaru. K pilzah k, besar tua bangkak pun kau cakap iklan Kodomo Lion. Tak sesuai langsung. Heee, Salur sila jangan marah. Nanti cepat tuak. Kalau cepat tuak takda orang yang mahu khawin sama kau. Haha. Kidding k. Jangan di kutuk muka angry bird ini. Aku kutuk sebab sayang juga, HAHA. Setelah sekian lama tak update blog, and here is! Baru hari ni dapat upload gambar. Ini pun test kejap jaa tadi. Tak sangka pulaa dapat upload. Wehooo, punya main terharu akuu. Akhirnyaa dapat juga menyiapkan satu entry sebelum jalan nii. Akan merindui family kuu and orang di atas nii jugaa. Weee, last meet sudah tadii. Tengah bosan so gatal tangan mahu menaip. Lagipuun takut terlajak tidur sebenarnyaa. Nanti akuu pula disalahkan pagi esok kalau tertinggal flight -.-'



Berat hati yang amat juga untuk meninggalkan tanah tumpah darah tercinta, Bumi Tawau. Akan selalu merinduimuu. Menghabiskan sisa-sisa terakhir berjalan di bandar tadi. Tak sangka sudah perjalanan ku akan bermula esok. Hidup di tempat orang sendiri-sendiri. Akan menjaga diri sendiri. Doakan yang terbaik untuk diri sendiri. Mohon didoakan juga, TERIMA KASIH. Berharap jugaa dapat menyesuaikan diri dan dapat kawan baru yang dapat bimbing akuu ke jalan yang benar. Cehhcehhcehh, takkan laa selama ni kawan aku salah. Bukan begitu, ini kawan baru. Sudah laa aku ni jenis susah mahu cari kawan baru. Takkan laa mahu tinggal sendiri-sendiri di sana kann? Sandii jugaa hidup kalau begituu tuuu :'/ Berusaha untuk menjadi yang terbaik dan lebih baik. Memulakan kembali perjuangan tinggal di tanah air orang without sesiapa yang di kenal. Parakk laa hiduppp. Sarawak, here I come :')


Ingin menceritakan mengenai kisah manusia di atas. Seseorang yang juga aku anggap penting dalam hidup kuu. Dia banyak ajar akuu something new. Kalau aku cerita tak habis nanti entry nii. Berkurap jugaa aku menaip pasal dia nii. Diberi nama Mohammad Shayrul bin Udin. Merupakan orang yang tua 1 bulan 26 hari dari akuu. Silaa kira sendiri. Minta puji datang mahu kasi complicated orangg mengira. Heeee :) Tempat tinggal di hati kuu. Ehh salah, di Pasir Putih. Haha. Apa pula melalut pasal dia nii. Okok, blank mahu cerita apa sebenarnyaa pasal dia nii. Tapi yang penting aku mahu berterima kasih sangat sangat sangat sangat dengan kau. Wehooo, thanks for everything sayang :') Too much memories. Mood, jiwang sebentar bersama Cheezy Wedges. The largest thanks from me to you. Especially time teman buku akaun. Haha. Terlalu banyak kenangan masa tuu. A day to remember. Ingat kan time tuu last sudah kita jalan sama-sama. Sekali nampak tak jugaa. Thankss for all laa yang penting. I really really appreciate that. Kirim salam kepada mamak mertua. Haha, perasantang japp. Heeee, mahu jumpa dia lagi. Mahu minta spen sudah kali nii. Nanti raya akuu datang rumah yaa Macik. Heeee, jemput datang rumah juga macik. Melalut pilzah k ;(



And that all for today. I'm totally tired. I met him for the last time just now. Sebak laa jugaa. Tapi takkan laa mahu nangis depan nyaa kan? Ituu gelangg bhaa :'/ And yeahh, Thanks for everything again. I appreciate it. I'll bring your picture and especially you T-shirt! Heee, I love the colour. Whitee :') Kau pun jaga diri jugaa di sini. Menipuu bisul yaa? Deal kan? Heee. I smile when you whispered Iloveyou to my ears. Ohh my Allah, it such a wonderful and awesome day. Suka kau buat benda tuu kan? Heee, teringat pula 17 May. K byeee. Happy reading yahh :')



Andd last, he already slept. I'm bored. Nothing to do. Andd seperti biasa, Kerja kalau sudah tak boleh tidur malam, read our old message. And yeahh, that's my habit. Iheartyou and Iloveyou. I'll be longging for you dear :*

Older Post | Newer Post