Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

RINDU :')
Sunday, June 17, 2012 | 7:12 PM | 0 comments

Assalamualaikum people :)


Setelah sekian lama, bertikus sudah ini barang. Haha. Terbiar sekian lama, akhirnya dapat juga di update. Heee, banyak kerja yang mahu d buat. Cehhh, trep busy lagi bhaa. Macam jugaa mahu naik haji dia punya busy. Ada jugaa masa mahu online. Heee, hidup baru di negeri orang. Agak lain laa juga feeling nyaa, tapi apa boleh buat. Demi mengejar future. Cehhh, ayat! Tak boleh blahhh!


Penat berjalan jaa sini. Dari hujung kolej pergi hujung kampus. Akan kurus laaa aku balik Tawau ni bunyi nyaaa. HAHA. Salur, sila jangan jelesss. Akuu kurus sudah sini. Ingat lagi apa kita beat kan? Haha, kalau kau lupa, akuu siat kulit muu tuu bagi kambing makan. Haha, kejam sedikit. Ingat melihat aku versi kurus? Kejap d upload. Haha, tapi tak banyak laa kurus nyaa. Sikit jaa pun. Berjalan dengan cousin tercinta c Pika. Yeahhh, dapat juga kami terjumpa d negeri orang. Setelah sekian lama di plan. Akhirnyaaaa :)



Actually, update blog untuk orang yang mahu datang Sarawak esok. Heee, Salur datang. Yeyeyeye, trep tak excited lagi akuuu. Di sini laaa baru akuu serlahkan keexcitedan kuu. Haha, perosak bahasa gilaaa. Ada orang mahu datang Bintulu. Weeehooo, sekurang2 nyaaa, boleh laa aku excited even jauh. Rinduu nyaa akuuu. Ohh my ALLAH. Sayang kuu sayang ku padamu, tak besar seperti dulu.



Heee, jaga diri Salur. Cehh, trep aku yang bagi peringatan berabis. Akuu rinduu kau. SANGAT! Lama nya lagi balik raya. Apa boleh buat. Do the best. Pergi juga kau yaaa. Penat akuu kena tipu. Okeee sayammm. Byebyee :D



Akuu mahu balik. Makanan sini pedas semuaaa :( Rinduuuuuu !

Older Post | Newer Post