Filzah.
Navigation
About Affies Tagboard Post

Kau KAWAN, TEMAN dan SAHABAT ♥
Wednesday, October 31, 2012 | 11:54 PM | 0 comments

Assalamualaikum and evening peopleeeeeeeeee  :'(



Picture dari Twitter ;(


Okayyyy peopleeeeeeee! THIS! THIS ONE I WILL TALK ABOUT TODAYYYY! Actually, I also did not know what happen sampai benda ni terjadi. Aku takda buat apa-apa pun. Buka profile dia pun aku tak pernah dalam sehari nii. Aku berani SUMPAH benda ni bukan aku yang buat. Sememangnyaa tak pernah dan aku langsung tak pernah ada niat. See the pictureee! Ouhh my Allahh, I'm ouchhh. Aku sudah bagitau dia sumpah bukan aku yang buat, dia tak percaya jugaa akuu ;( *tears falling down* Aku mahu call dia tapi aku takut, aku tak berani cakap apa-apa. Aku tak buat benda ni. Aku buat this special entry for her untuk bagitau dia yang memang betul bukan aku yang buat. Lagipun aku tahu dia not in mood, so tambah aku tak berani mahu call dia. Ya ALLAH, bantu aku ya Allah. Aku tak buat benda ni yaa Allah. Aku taktahu macam mana mahu buat dia percaya dengan aku. Aku tahu kali aku salah, tapi aku takda buat benda ni. Aku takda kutuk kau di belakang. Aku takda cakap apa-apa pasal kau. Kalau tak percaya tanya Shayrul jaaa. 



Second pic . Status nya d Facebook ;(

Ya Allah, aku betul-betul buntu. Aku tak tahu mahu cakap apa dengan dia. Yang aku tahu memang aku takda buat langsung ;( Percaya laahhhhh akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( *so sad. again ;'(* Aku tak pernah pun mahu unfollow kau even kita selalu cerita pasal orang-orang unfollow nii. Aku tahu mesti kau takmau percaya aku kan Ojaaa? Sumpahhh! Aku takda buat benda tuu. And aku tak perasan pun benda tu. Sorry laahhhh aku buat kau sedih. Dia tak layan tweet kuu. Kau pergi retweet lagi apa yang AizatAbd tweet tu jaaa. Aku tak pernah jaja keburukan kau. Aku tak pernah cerita dengan Shayrul apa-apa pun even aku terasa berabis dengan kau. Tak pernah jaaa, apa lagi mahu unfollow kau niii.  SUMPAH, AKU TAK BUAT BENDA NI JAAAA ;'(



Dear my friend, MASNIZAH BINTI MAHMUD, aku tahu mungkin ini salah ku, tapi aku langsung tak perasan benda tu. Sorryyyy kalau aku bukan kawan yang baik, aku tahu aku salah. Aku minta maaf. Sorrryyy kau ada kawan tak guna macam aku yaa? Takpa lahh kalau kau tak mahu percaya akuu. Aku minta maaf, kalau kau tak mahu maafkan aku tak boleh juga cakap apa-apa. Sebab itu hak mu. Aku tak boleh bantah kalau kau tak mahu maafkan. Sekarang pun kau tak mahu reply tweet ku kan? Aku mampu berdoa jaaa supaya hati mu lembut maafkan aku. Mesti kau tak mahu contact aku sudah kann? Sorry kau ada kawan macam aku. Sorry, aku bodoh jaaa. Mesti kalau aku call atau mesej mesti kau tak mahu angkat sudah kan? Jaaaa, aku minta maaf yaa? Aku doakan juga kau punya STPM. Jangan risau lepas ni aku tak payah wujud sudah depan mata mu. Bahagia lagi hidup mu kalau aku takda kan? Tapi satu jaa yang aku mahu kau tahu yang aku betul-betul tak tahu pasal benda ni. Aku terkejut kau tweet aku unfollow kau, rupa-rupanya betul. Aku pun tak tahu, bila masa, di mana aku unfollow kau. Sorryy, aku kawan tak gunaa. Harap kau cemerlang dalam hidup mu yaa? Sorry salah silap ku sama kau. Halalkan makan minum ku yaa jaa? Semua benda yang aku terpakai aku terambil, aku minta maaf. Baju IloveKuching tu pun aku tak dapat belikan, tak guna nya aku kan jaaa? Hmmm, flying colours result exam mu tu. No worry laaa, kau pandai ojaaa. Terima kasih atas semuanya Ojaa. I'M SORRRYYYYY. AKU SAYANG KAUU ♥ ;( 


Click the name to follow and add her :)

Twitter : @aaaaaaaku
Facebook : Eza Hazinsam
 



Older Post | Newer Post